Neden LiFePO4 tercih edilmeli ?

12-01-2024 16:13
Neden LiFePO4 tercih edilmeli ?
1 - Güvenlik:
LiFePO4 kimyasal olarak daha kararlıdır ve yanmazdır, bu da termal kaçmaya yatkın değildi (ve odanın soğukta kaldığı anlamına gelir). Ayrışmadan yüksek sıcaklıklara dayanabilir ve yanıcı değildir. Sonuç olarak, iş başlangıcında patlama veya alevlenme konusunda endişelenmenize gerek yok.
2 - Sürdürülebilir:
LiFePO4 piller daha uzun bir çevrim ömrüne sahiptir ve şarj edilebilir olmaları sürdürülebilirdir. Özünde, LiFePO4 pilini tekrar tekrar kullanmaya devam edebilirsiniz. LiFePO4 toksik olmayan bir malzemedir ve tehlikeli veya tehlikeli dumanlar yaymaz, bu da onu sizin ve çevreniz için güvenli bir şekilde muhafaza eder.
3 - Uzun ömürlü:
Bir Lityum LiFePO4 pilinin kullanılması için tam olarak şarj edilmesi gerekmez. Bu, daha dayanıklı, daha az şarjlı olan pillere zarar vermeden birkaç pil paralel bağlayabileceğiniz anlamına gelir. Ayrıca değiştirilen zararlar hızlı bir şekilde arttırılabilir. LiFePO4 piller kendi kendine ilerlemeye sahiptir, bu da aylarca tutulabilecekleri ve elektrik bitmeyecek veya kalıcı hasara neden olmayacakları anlamına gelir. Ayrıca binlere kadar daha uzun ve daha iyi bir ömür anlatımına sahipler. (Minimum 2000 döngü).
4 - Verimlilik:
Bir Lityum LiFePO4 pilin şarj hızı çok daha yüksek, diğer pillerden daha hızlı şarj olur ve şarj etmek zahmetsizdir. Ayrıca sıfır bakım gerektirir, bu da Lityum LiFePO4 akü çekiciyi kullandığınızda minimum arıza süresi ve maksimum üretkenlik süresiniz anlamına gelir. Lityum LiFePO4 piller daha hafiftir ve daha az yer kaplar, bu da Lityum LiFePO4 pilleri ile kompakt bir çekmeyi ergonomik hale getirir. Lityum LiFePO4 pilimiz çok yönlüdür ve birçok çekicimizle kolayca devreye girer. Pilin yeniden şarj edilebilmesi ve şarj edilmesi kolay olması, size hazır olabileceğinde hareket etmeye hazır olduğu anlamına gelir.
5 - Performans:
Lityum LiFePO4 piller, hem hacim hem de ağırlık olarak optimum enerji yoğunluğuna sahiptir ve iyi bir özgül enerjiye sahiptir, bu da pilin yeterli gücü sağlayabileceğini belirtir gelir. Lityum LiFePO4 pillerin de mükemmel döngü performansına sahip olduğunu belirtmekte fayda var.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.